Γατόμιξ

από τη Βικιπαίδεια, την ελεύθερη εγκυκλοπαίδεια
Για το Harvey Comics χαρακτήρα, βλέπε Black Cat (Harvey Comics) .
Αυτό το κόμικς που σχετίζονται με το άρθρο περιγράφει μια εργασία ή στοιχείο της φαντασίας σε ένα κατά κύριο λόγο σε-σύμπαν στυλ. Παρακαλούμε να βοηθήσει ξαναγράψει ότι για να εξηγήσει τη μυθοπλασία με μεγαλύτερη σαφήνεια και να παράσχει μη φανταστικό προοπτική . (Νοέμβριος 2009)


Μαύρη Γάτα
Art από Terry Dodson .
Η δημοσίευση πληροφοριών
Εκδότης Marvel Comics
Πρώτη εμφάνιση The Amazing Spider-Man # 194 (Ιούλιος 1979)
Δημιουργήθηκε από Marv Wolfman
Keith Pollard
In-ιστορία πληροφοριών
Alter ego Felicia Hardy
Ομάδα συνεταιρισμούς Ήρωες Ελεύθερο
Ξεχωριστές ψευδώνυμα Felicia Harmon, Harmon Felicity, Leesh, μέρος Χάρντι
Ικανότητες

Πιθανότητα χειραγώγηση,
αρπαγή κρυμμένα σε μανίκια,
Expert πολεμικών τεχνών με εξαιρετική γυμναστικής ικανότητες,
Expert διαρρήκτης,
Υπεράνθρωπη αίσθηση της όρασης όσφρησης και της νύχτας.

"Μαύρη γάτα" (Felicia Hardy) είναι ένας φανταστικός χαρακτήρας , μια ηρωίδας στα κωμικά βιβλία που έχουν εκδοθεί από την Marvel Comics . Δημιουργήθηκε από τον συγγραφέα Marv Wolfman και καλλιτέχνη Keith Pollard , που εμφανίστηκε για πρώτη φορά στο The Amazing Spider-Man # 194 (Ιούλιος 1979).

Felicia Hardy είναι η κόρη ενός παγκοσμίου φήμης διαρρήκτης γάτα. Μετά από ταλαιπωρία ενός τραυματικού γεγονότος, ως καινούριος κολλεγίων, η ίδια εκπαιδευτεί σε διάφορα στυλ μάχης και ακροβατικά και, αφού αποφάσισε να ακολουθήσει ο πατέρας βήματά της, εξέδωσε την ταυτότητά της, μασκαρεμένες ως μαύρη γάτα. [1]
Περιεχόμενα
[hide]

1 Δημοσίευση ιστορία
2 Πλασματικές βιογραφία χαρακτήρα
2,1 εμφύλιος πόλεμος / Η Πρωτοβουλία
2,2 Marvel Divas
3 Εξουσίες και ικανότητες
4 Άλλες εκδόσεις
4,1 House of M
4,2 Marvel Adventures: Spider-Man
4,3 Marvel Mangaverse
4,4 Marvel Zombies
4,5 MC2
4,6 Spider-Man: Παραμύθια
4,7 Marvel Noir
4,8 Spider-Man Loves Mary Jane
4,9 Supernaturals
4,10 Ultimate Black Cat
4,11 Τι Αν;
5 Με άλλα μέσα ενημέρωσης
5,1 Κινούμενα Σχέδια
5.1.1 Spider-Man (1981)
5.1.2 Spider-Man: Η σειρά κινουμένων σχεδίων
5.1.3 Η Spectacular Spider-Man
5.1.4 Η Super Hero Squad Show
5,2 Κινηματογράφου
5,3 Video games
5.4 Μυθιστορήματα
6 Αναφορές
7 Εξωτερικές συνδέσεις

[ edit ] Δημοσίευση ιστορία

Το 1979, ο δημιουργός Marv Wolfman έψαχνε για ένα θηλυκό φύλλο αλουμινίου για Spider-Woman . Αποφάσισε να στηρίξει έναν χαρακτήρα σε μια Tex Avery κινουμένων σχεδίων "Bad Luck Blackie", στο οποίο μια μαύρη γάτα έφερε κακοτυχία σε οποιονδήποτε σε κοντινή απόσταση. [2] και η φορεσιά εμφάνιση Η Μαύρη Γάτα έχουν σχεδιαστεί από τον Dave Cockrum . [3]

Όταν Wolfman άλλαξε τη συγγραφή εργασιών εντός της Marvel Comics στο The Amazing Spider-Man , έφερε χαρακτήρα του με τον. Στο κάτω μέρος της σελίδας επιστολές του The Amazing Spider-Man # 194, μια μικρογραφία της που προορίζεται για την κάλυψη των Spider-Woman # 9 εμφανίζονται μαζί με ένα απορριφθεί κάλυμμα για το The Amazing Spider-Man # 194.

"Μαύρη γάτα" είναι μερικές φορές λανθασμένα θεωρείται φόρος τιμής στην DC 's Catwoman , [4], ακόμη Hardy της υπογραφής Felicia low-cut μαύρο κοστούμι, γάτα διαρρήκτης επάγγελμα, και σταθερή σχέση με Man προγενέστερες Selina του Kyle παρόμοια απεικόνιση-Spider στα κόμικς από σχεδόν μια δεκαετία . Catwoman αρχικά εμφανίστηκε στα κόμικς ως «γάτα», ένα maskless πορτοφολά σε ένα πράσινο φόρεμα και απλήρωτη αγάπη ενδιαφέρον για τον Μπάτμαν, [5] , αλλά αργότερα έγινε supervillain που χρησιμοποιούνται μεγάλες γάτες για τις επιμελημένες εγκλήματα. [6] Παρά το γεγονός ότι δόθηκε τελικά ένα μαύρο catsuit και ήταν ένα ρομαντικό ενδιαφέρον για το live-action τηλεοπτική σειρά Batman , η ενσάρκωση της σύγχρονης συνδυάζει τα στοιχεία αυτά δεν συμβαίνουν σε κόμικς μέχρι το 1987 με τον Frank Miller 's Batman: Year One . [7] Wolfman είπε σε μια συνέντευξη, " Εγώ δεν το σχέδιο μαύρη γάτα να είναι σε Spidey. Δημιούργησα της για Spider-Woman (κοιτάξτε τη στήλη γράμμα της πρώτης ιστορίας π.Χ. και θα δείτε). Τότε αποφάσισε να εγκαταλείψει τον Spider-Woman και μετέφερε πάνω. Έτσι, ποτέ δεν έχω καν σκεφτεί Catwoman όταν έκανα της. Πήρα την ιδέα για αυτήν από μια γελοιογραφία Avery Tex, Bad Luck Blackie. " [2]

Σεναριογράφος και σκηνοθέτης Κέβιν Σμιθ άρχισε να γράφει τη γάτα Spider-Man/Black: το κακό που οι άνδρες κάνουν miniseries το 2002. Μετά την τρίτη έκδοση της σειράς πήγε σε μια παύση μέχρι το 2005, όταν Smith αποκάλυψε ότι είχε τελικά ολοκλήρωσε την συγγραφή σεναρίων. [8] Smith δήλωσε «Αν και έχω μηδενική άμυνας για την καθυστέρηση μου (ιδιαίτερα όταν οι λαοί σαν Bendis αποδειχθούν μεγάλες ιστορίες σε πολλαπλά βιβλία σε μηνιαία βάση), θα πω το εξής: πρόκειται για μια πολύ καλύτερη ιστορία τώρα από ό, τι θα έχουμε ήδη είχα την ολοκλήρωσή πίσω στο '02 ".

Στα μέσα της δεκαετίας του 2000, αυτή έναστρη παράλληλα Wolverine σε περιορισμένο κωμικό miniseries βιβλίο με τίτλο «νύχια. Black Cat ήταν πρωταγωνιστής στην Ηρώων 2006-2007 για τη σειρά Μίσθωση.
[ edit ] Πλασματικές βιογραφία χαρακτήρα
The Amazing Spider-Man # 194 (Ιούλιος 1979): Μαύρου Cat Η έναρξη του. Cover τέχνης από Keith Pollard .

Felicia Hardy γεννήθηκε στο Queens , Νέα Υόρκη . Ο πατέρας Walter Της προσποιήθηκε ότι είναι πλασιέ, αλλά ήταν ένας παγκοσμίου φήμης διαρρήκτης γάτα που, πριν από τη σύλληψή του, την ενθάρρυνε να μην εγκατασταθούν για τη δεύτερη καλύτερη. Αν αγαπούσε το μπάσκετ, αυτή θα πρέπει να εργαστούν για να γίνει ένας παίκτης μπάσκετ και όχι απλά μια μαζορέτα.

Spider-Man/Black Cat: το κακό που οι άνδρες αποκαλύπτει ότι, ως πρωτοετής στο Empire State University, Felicia ήταν βιάστηκε από τον Ryan της φίλο. Μισεί την ιδέα της ύπαρξης ενός θύματος, η ίδια εκπαιδευτεί σε διάφορα στυλ μάχης και τα ακροβατικά, η πρόθεση για δολοφονία βιαστή της. Τελικά, μετά από μήνες προετοιμασίας, έθεσε για εκδίκηση, αλλά πριν προλάβει να τον βρει, Ryan σκοτώθηκε σε οδηγεί μεθυσμένος ατύχημα. Εξαγριωμένος ότι στερήθηκε την ευκαιρία για εκδίκηση, Χάρντι αποφάσισε να αξιοποιήσουν τις νέες ικανότητές της να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα της. Μετά συγκεντρώνοντας μια περιουσία σε κλεμμένα αντικείμενα, Felicia ενέκρινε κοστούμια της ταυτότητα.

Εκείνη φόρεσε πρώτα το κοστούμι μαύρη γάτα, ώστε να σπάσει τον πατέρα της από τη φυλακή. Την ίδια νύχτα, γνώρισε τον Spider-Man. Δυστυχώς για Felicia, ο πατέρας της πέθανε, και αυτή φαλκιδεύεται, στη συνέχεια το θάνατό της το δικό. [9] Παρά την αντιπάθειά της προς τους άνδρες, Felicia αισθάνθηκε μια συγγένεια με αυτό μόνοι ήρωα? Spider-Man ήταν ο πρώτος άνθρωπος αισθάνθηκε ότι μπορούσε να την εμπιστοσύνη και μεγάλωσε στην Πιστεύουμε εαυτό ερωτευμένη μαζί του. [10] Felicia έψαξε για έναν τρόπο να κερδίσουμε την εμπιστοσύνη του και συνέχισε με το πρόσωπο μαύρη γάτα ως μάλλον αδέξια προσπάθεια να προσελκύσει την αγάπη του. Βλέποντας το καλό στο Felicia, Spider-Man κατέβαλε κάθε δυνατή προσπάθεια για να έχουν ποινικό μητρώο της περικοπεί.

Felicia είχε τοποθετηθεί σε ένα ψυχιατρικό ίδρυμα, αλλά δραπέτευσε. Ένωσε τις δυνάμεις του με τον Spider-Man κατά της Maggia . Της χορηγήθηκε υπό όρους αμνηστία, και πάλι την πεποίθηση Spider-Man ότι είχε πεθάνει. [11]

"Μαύρη γάτα" τελικά βρήκε την ευκαιρία να αποδείξει τον εαυτό της, μετά την εκμάθηση της Kingpin ελεγχόμενη μια απίστευτα ισχυρή πυροκροτητή. The Owl σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το όπλο για να κρατήσει τη Νέα Υόρκη ως όμηροι. Εν τω μεταξύ, Doctor Octopus σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει το όπλο για να καταστρέψει την πόλη συνολικά. Ωστόσο, η μαύρη γάτα ήταν σε θέση να χρησιμοποιήσει τις ικανότητές της για να κλέψει το στοιχείο πρώτο και το προστατεύουν από όλα τα μέρη. Έδωσε ο πυροκροτητής σε Spider-Man και έγινε ο στόχος της εκδίκησης Doctor Octopus ». Παρά το γεγονός ότι ο Spider-Man ήταν σε θέση να σκίσουμε μηχανικά εξαρτήματα του, χταπόδι ήταν ακόμα σε θέση να ελέγχει τους ψυχικά και κρατήστε πατημένο το μαύρη γάτα ακόμα και οι άνδρες του άνοιξαν πυρ. Spider-Man της μόλις έφτασε στο νοσοκομείο σε χρόνο και όπως λειτουργούν με τα δεκάδες σφαίρα και μαχαίρι πληγές, ο Πέτρος συνειδητοποίησε πόσο πολύ φρόντισε για Felicia. [12]

Αφότου ανακτηθούν, άρχισε μια σχέση και σύντομα Peter αποκάλυψε την ταυτότητά του σε αυτήν. Felicia είχε μεγάλη δυσκολία αποδέχεται το γεγονός ότι ο Πέτρος ήταν απλώς ένας άνθρωπος κάτω από τη μάσκα και δεν μπορούσε να καταλάβει την ανάγκη του για μια πολιτική ζωή. Ο Peter ήταν κακό, αλλά συνέχισε τη σχέση, δεδομένου ότι ήταν η πρώτη φορά που δεν είχε ανάγκη να κρύψει τη ζωή του ως Spider-Man από κάποιον.

Αρχικά, τα "ατυχήματα" που φαίνεται να συμβαίνουν αυτά που διέσχισαν Μαύρου Cat πορεία της ήταν απλώς καλοσχεδιασμένο ακροβατικά και παγίδες . Μετά από την εμπειρία της κοντά στο θάνατο, [13] Felicia φοβόταν την έλλειψη της υπερδυνάμεων έκανε μία υποχρέωση να Spider-Man. Ήταν τρομοκρατημένος ότι η επιτακτική ανάγκη του για την προστασία της, θα πάρει τελικά τον σκότωσε. Έτσι, Felicia αναζητούσαν έναν τρόπο να κάνει τον εαυτό της ίσης Spider-Man. Αφού έμαθε ο Tony Stark έλειπε, Χένρι Pym δεν απάντησαν στις τηλεφωνικές κλήσεις της, και να απορριφθεί από το Avengers και το Fantastic Four , Felicia προσφέρθηκε η ευκαιρία να υποβληθούν στην ίδια διαδικασία που χρησιμοποιήθηκε για τη δημιουργία του Scorpion και το Fly . [14 ] The Kingpin επέλεξε να το χρησιμοποιήσει για τη μαύρη γάτα ως ανταπόδοση για μια κλοπή που διέπραξε. Φοβάσαι και ντρέπομαι που εξουσιοδοτείται από το Kingpin της εγκληματικότητας, αποφάσισε να κρατήσει τις νέες ικανότητες της ένα μυστικό από τον Πέτρο. Ενώ ο Spider-Man είχε φύγει κατά τη διάρκεια της " Secret Wars ", Felicia έψαξε γι 'αυτόν στο Avengers Mansion ? Όραμα της πρόσφερε την ευκαιρία να συμμετάσχουν στο Avengers, την οποία αρνήθηκε, που ενδιαφέρεται μόνο για Spider-Man. Μετά την επιστροφή του, την εξουσία «κακή τύχη» της, κατέληξε να είναι λοιμώδη, και άρχισε να jinx Spider-Man, η οποία ήταν ακριβώς πρόθεση του Kingpin του. Αίσθημα έναν τοίχο από τα μυστικά καλλιέργειας μεταξύ τους, Spider-Man χώρισε με Felicia. [15] Felicia άρχισαν έπειτα μια «Ρομπέν των Δασών σταυροφορία», κλέβοντας από τους πλούσιους για να δώσει στους φτωχούς. [16]

Peter σύντομα συνειδητοποίησε κάτι ήταν πάει καλά με την τύχη τη δική του και στρατολόγησε την ενίσχυση του Doctor Strange να αφαιρέσετε το "Hex" πάνω του. Με αυτόν τον τρόπο, αυτός μεταβάλλεται πηγή το εξάγωνο και άλλαξε τις εξουσίες της μαύρη γάτα στη διαδικασία. Σύντομα διαπιστώθηκε ότι είχε αυξημένη δύναμη , ευκινησία , ισορροπία , το όραμα και ανασυρόμενους νύχια [. όγκου & ζήτημα που απαιτείται ] Ενώ burglarizing το μισθοφορικό γνωστό ως αλλοδαπός , Black Cat δέχθηκε επίθεση από Sabretooth , αλλοδαπού hitman the? Spider-Man σώσει τη ζωή της . [ ο όγκος και το ζήτημα που απαιτείται ]

"Μαύρη γάτα" ενημερώθηκε το βλέμμα της και τη στάση της και να αναζωπυρώσει τη σχέση της με τον Spider-Man. Έκανε ειρήνη με την ανάγκη του για μια φυσιολογική ζωή, όπως ο Peter Parker και στάθηκε δίπλα του ενώ ήταν να κατηγορηθεί για φόνο ως Spider-Man. Μαζί, εντοπίζονται την πηγή του περίπλοκου συστήματος να τον σκελετό και πάλεψε ο ξένος. Τελικά, όπως ακριβώς και η ζωή του έμοιαζε να έρχεται μαζί, Spider-Man γύρισε σπίτι του για να ανακαλύψει Black Cat συζητά τα σχέδιά της να καταστρέψει τη ζωή του. Την ακολούθησε για να βρείτε ποτέ δεν τον είχε συγχωρέσει για διάλυση και μαζί της και στην εκδίκηση έγινε αλλοδαπού ερωμένη του. [17] Στη συνέχεια αγωνίστηκαν και νίκησαν Sabretooth. [18] διαμέρισμά της ήταν φωτιά βομβαρδίστηκε από το hitman Blaze αλλοδαπός THE, η ίδια και άρχισε να ζει με τον Peter Parker. [19] Κατά τη διάρκεια της τέχνασμα της ενάντια Πέτρου και παρά την οργή ​​της, Felicia άρχισαν να πέφτουν πίσω επάνω την επιθυμία της να τον αγαπήσει. Αυτή φόρεσε σύντομα ένα νέο κοστούμι. Spider-Man ανακάλυψε στη συνέχεια την ένωσή της με τον Foreigner. Καθάρισε Spider-Man τέλους φόνο. Στο τέλος, η μαύρη γάτα doublecrossed τον αλλοδαπό και έφυγε για το Παρίσι για να βρει μια νέα ζωή, [20], η οποία ώθησε απροσδόκητα τον Πέτρο για να βρεί την υποστήριξη και μια νέα σχέση με την Mary Jane Watson . [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]

Χρόνια αργότερα, η μαύρη γάτα επέστρεψε στην Αμερική, και πήγε "ψώνια" με το στιλέτο . [21] Επέστρεψε στο κοστούμι της αρχικής, πήγε να αναζητήσει τον Peter Parker, και πολέμησε Venom ο οποίος συνέτριψε το πρόσωπό της ενάντια σε έναν τοίχο. Προσθέτοντας την προσβολή στον τραυματισμό, Venom την ενημέρωσε ότι ο Peter είχε παντρευτεί την Mary Jane Watson. [22], θυμωμένος και ζηλεύει, Felicia άρχισε να παρενοχλεί το ζευγάρι, σαρκαστικός Peter όπως η ίδια ημερομηνία ο φίλος του Flash Thompson . [23] Άρχισε να απειλεί σωματικά Mary Jane, που αντιμετωπίζει της και την ορκωμοσία για να καταστρέψει τον γάμο τους. [24] Έχει σωθεί μια αδύναμη Spider-Man από το Scorpion , αλλά στη συνέχεια όλες οι εξουσίες της ήταν καθίστανται αδρανή από μία από τις Chameleon συσκευές s ». Άρχισε να πιστεύει ότι ειλικρινά φροντίδα Thompson, [25], αλλά χώρισε με την, όταν ανακάλυψε το μυστικό της. Η γάτα μαύρη αργότερα έκανε με τις δύο Spider-Man και η Mary Jane, να γίνει στενοί φίλοι μαζί τους. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Ήταν ένα από τα λίγα για να σταθεί με Spider-Man και Venom ενάντια Carnage και «του» τσούρμο στο Μέγιστη Carnage τόξου. Αρχικά αυτή πλαισιώνεται με το πεποίθηση Venom ότι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε Carnage ήταν να τον σκοτώσει, αλλά στο τέλος, πάλεψε μαζί του Spider-Man στην προσπάθειά του να μάχεται το χάος με συμπόνια. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Μετά Spider-Man που χρησιμοποιείται μια συσκευή για να αφαιρέσετε υπεράνθρωπες ικανότητές του, η μαύρη γάτα τον βοήθησε να βρει ξανά τη συσκευή, ώστε να τα επαναφέρετε. Στη διαδικασία, γάτα, όπως-ικανότητες του Black Cat ήταν εξαλείφθηκε εντελώς. [ όγκου & ζήτημα που απαιτείται ] Αγόρασε συνέχεια εξοπλισμό από το αδέξιος επιδιορθωτής να ενσωματώσει στην φορεσιά της, προκειμένου να αντισταθμίσει τις ικανότητές της έχασε, και περιστασιακά συνεργάστηκε με τον Spider-Man . [ ο όγκος και το ζήτημα που απαιτείται ]

Μετά το Spider-Man ο ίδιος αποκάλυψε, η μαύρη γάτα ήταν οργισμένη, γιατί ένοιωσε ότι μοιράζονταν μια ομολόγου πάνω γνωρίζει την ταυτότητά του, την οποία περιέγραψε ως «σέξι». [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Αν και η χρονολόγηση Thomas Fireheart (γνωστός και ως Puma ), το ενδιαφέρον της για νέες σημειώσεις σεξουαλική ότι Felicia μπορεί να έχει ακόμα μερικές ρομαντικές τάσεις προς τον Πέτρο. [26]
[ Επεξεργασία ] Εμφύλιος Πόλεμος / Η Πρωτοβουλία

Η μαύρη γάτα έγινε μέλος του νέου Ηρώων Ελεύθερο κατά τη διάρκεια της εν εξελίξει εμφύλιος πόλεμος αν και Misty Knight πίστευε ότι Felicia ήταν εκεί μόνο για τα χρήματα. [27]
[ edit ] Marvel Divas

Μαύρη γάτα επιστρέφει στην περιορισμένη σειρά, Marvel Divas (μια παρωδία του Sex and the City ). [28] Είναι ένας από τους κύριους χαρακτήρες, μαζί με Firestar , Hellcat και Φωτονίων . συγγραφείς είναι ο Roberto Aguirre-Sacasa και Tonci Zonjic. Η [28] κλητευθεί από τους φίλους της να αντιμετωπίσει τις Firestar του καρκίνου του μαστού , Felicia αποκαλύπτεται οικονομικά σπασμένα: αδυνατεί να επανεκκινήσετε εταιρεία έρευνας της, είναι πάρα πολύ υπερήφανος για να δεχτεί νομισματική βοήθεια της Puma, καθώς και οι προσπάθειές της να πάρει ένα δάνειο ικανοποιούνται με απροκάλυπτη εχθρότητα από τις τράπεζες της Νέας Υόρκης, συχνά στόχοι των δραστηριοτήτων της αχρεία ως μαύρη γάτα. Έτσι, η αίσθηση απέρριψε και θυμωμένος, Felicia αρχίζει να εξετάσει το ενδεχόμενο επιστροφής στην φαυλότητα. [29]

Μετά την Marvel Divas, Black Cat επιστρέφει ως επαναλαμβανόμενο χαρακτήρα στην The Amazing Spider-Man , μετά από μια ιστορία στο # 606-607 με τίτλο "Back in Black Cat". [30] Παρά το γεγονός ότι θυμάται συναντά την προηγούμενη με Spider-Man, τα γεγονότα της "One More Day" έχουν σβηστεί η μνήμη της την ταυτότητά του. [30] Επίσης, έχει ανακτήσει την «κακή τύχη» εξουσίας. [31]

Spider-Man έτρεξε στην μαύρη γάτα, όπως ήταν το σπάσιμο στο ρετιρέ του Dexter Bennett . Spider-Man που αλιεύονται μέχρι της, υπενθυμίζοντάς της ότι ήταν αυτός που τον αποτελούν αντικείμενο ντάμπινγκ. Αυτή και η Puma είχε τελειώσει τη σχέση τους, έτσι και ο Spider-Man μοιράζονται ένα φιλί, [32] και αργότερα κοιμήθηκαν μαζί με τα φώτα σβηστά, έτσι Felicia δεν μπορούσε να δει το πρόσωπό του Πέτρου. [33] Μετά από αυτή τη συνάντηση ο Πέτρος και Felicia αρχίσει μια σεξουαλική σχέση. [34] Πέτρος επιστρατεύει αργότερα του Μαύρου Cat βοηθήσει τους να επιστρέψουν φιαλίδιο του αίματος από Mister Αρνητική . [35]

Μετά από αυτό, Black Cat έλαβε το θέμα δικό του μίνι τεσσάρων σειρών, το οποίο γράφτηκε από Jen Van Meter , στην οποία προέβη ο Χαβιέ Pullido και καλύπτονται από Amanda Conner . Στη σειρά, Felicia έγινε παγιδευτεί στις εκδηλώσεις της το γάντι και Grim Hunt ιστορίας αφού η μητέρα της, Λυδία, απήχθη από μέλη της οικογένειας Kravinoff . [36] Felicia συμφώνησε να παραδώσει τον εαυτό της με την Kravinoffs σε αντάλλαγμα γι 'αυτήν ελευθερία της μητέρας του, αλλά έστειλε αντ 'αυτού ένα δόλωμα, ενώ η ίδια εντόπισε τη μητέρα της και προσπάθησε να ελευθερώσει τον εαυτό της. Μετά την απομάκρυνση του κολλητική ταινία από το μητέρα το στόμα της, Felicia ανακάλυψε ότι η Kravinoffs είχε δεμένο εκρηκτικό μηχανισμό στους καρπούς της για να σκοτώσουν και τους δύο. [37] Felicia είναι τελικά σε θέση να σώσει τη μητέρα της και την ασφαλή φύλαξη της από τα νύχια του η οικογένεια Kravinoff. [38]
[ Επεξεργασία ] Δυνάμεις και ικανότητες

Αρχικά, η μαύρη γάτα δεν είχε υπεράνθρωπες ικανότητες. Κέρδισε αργότερα το psionic ικανότητα να επηρεάσουν πιθανότητα πεδία από μια δοκιμή που προκαλούνται από την Kingpin - κατ 'ουσίαν, εκείνη είχε δώσει «κακή τύχη» στους εχθρούς της. Η «κακή τύχη» δύναμη συνεπάγεται ότι κάτω από την πίεση αυτή είναι υποσυνείδητα σε θέση να προκαλέσει κανέναν στην άμεση γειτονία της ότι αντιλαμβάνεται ως απειλή για την ευαισθησία τους φρικιό ατυχημάτων, όπως τα όπλα δημιουργίας και εκρήγνυται, ή να γλιστρήσουν σε αντικείμενα. Η ικανότητα αυτή είχε επίσης ως αποτέλεσμα να υπάρχει τελικά προκαλεί προβλήματα για όσους περνούν πολλές χρονικές περιόδους γύρω της.

Doctor Strange τελικά παραποιηθεί με τις αρμοδιότητές της που απομακρύνεται για λίγο κακή τύχη ικανότητές της, μαζί με την ανεπιθύμητη παρενέργεια. Ωστόσο, αυτό το μαγικό παραποίηση της προσωρινής προικισμένο με τη γάτα-όπως ικανότητες, δίνοντας τα νύχια της ανασυρόμενη στις άκρες των δακτύλων του, την ταχύτητα και την υπεράνθρωπη δύναμη, την ευκινησία και την αντοχή, ανάλογη με μια γάτα. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Από το Brand New Day, αυτή έχασε αυτές τις ικανότητες και σύντομα ανέκτησε την τύχη της εμπορικό σήμα εξουσίες κακό και έχει καλύτερο έλεγχο από αυτούς ό, τι πριν. [39]

"Μαύρη γάτα" έχει αντανακλαστικά, ευελιξία, και την αντοχή ενός ακροβάτη Ολυμπιακού επιπέδου. Είναι σωματικά πολύ ισχυρό και αθλητική και έχει μεγάλη φυσική αντοχή. Είναι μια εξαιρετική μαχητής του δρόμου μπορούν να αντιμετωπίσουν τους πολλές ένοπλες δράστες και ανικανότητα τους χωρίς να είναι ο ίδιος τραυματίστηκε. Έχει εκπαιδευτεί σε διάφορες πολεμικές τέχνες στυλ.

"Μαύρη γάτα" απέκτησε επίσης πολλά προϊόντα από την αδέξιος επιδιορθωτής που αυξάνουν την ευελιξία της και να αυξήσει τη δύναμή της. Φοράει σκουλαρίκια που αλληλεπιδρούν με τα κέντρα ισορροπίας του εγκεφάλου της να χορηγήσει αυξημένη ευελιξία της. Έχει φακοί επαφής που σας επιτρέπουν να την δει σε διάφορες περιοχές του ηλεκτρομαγνητικού φάσματος, όπως υπέρυθρες και υπεριώδεις . Της κοστούμι περιέχει μικρο-servos που ενισχύουν τη δύναμή της πάνω από το φυσιολογικό ανθρώπινο επίπεδο. Τα γάντια του κοστούμι της περιέχουν χάλυβα μικρο-ίνες, οι οποίες αποτελούν ανασυρόμενους νύχια στα άκρα των δακτύλων όταν λυγίζει δάχτυλα (επιτυγχάνοντας ένα μαγνητικό κύμα που συμπυκνώνει τα νήματα σε πολωμένο νύχια), η οποία μπορεί αυτή να δάκρυ μέσα από τις περισσότερες επιφάνειες και εύκολα κλίμακα τοίχους. Επιπλέον, η φορεσιά είναι πολύ διασπούν και προκλητική (λόγω του σχήματός του δέρμα-σφιχτό και βυθίζει κατά λαιμό που εκθέτει της διάσπασης ), το οποίο μπορεί να καταστήσει δύσκολο για ένα αρσενικό επιτιθέμενο να επικεντρωθούν σε αυτό που κάνει. Χρησιμοποιώντας τον εξοπλισμό αυτό, η μαύρη γάτα μπόρεσε να νικήσει με επιτυχία τους εχθρούς που έχουν υπεράνθρωπες ικανότητες.

Η μαύρη γάτα έχει ένα μικροσκοπικό grappling hook συσκευή που κρύβει το «γούνα» κάθε γάντι, σχεδιασμένο από τον πατέρα της Walter Hardy , η οποία της επιτρέπει να περάσει από τα κτίρια κατά τρόπο παρόμοιο με Spider-Man, αν και δεν είναι τόσο γρήγορα. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιήσετε το καλώδιο από τη συσκευή αυτή ως ένα τεντωμένο σχοινί, τοίχο συσκευή κλιμάκωση, γραμμή ταλάντευσης, είτε ως όπλο στη μάχη.
[ edit ] Άλλες εκδόσεις
[ επεξεργασία ] Βουλή των Μ

Στη Βουλή των Μ στημονιού πραγματικότητας, Felicia Hardy εμφανίζεται ως μαύρη γάτα, έχοντας αποκτήσει τις εξουσίες της μέσω του Kingpin. [40] Έχει, παράλληλα με Elektra , Bullseye , Gladiator , και Τυφοειδής Μαίρη , συγκαταλέγονται κορυφαία δολοφόνοι the Kingpin, [41] Ωστόσο, αυτή είναι μια διπλός πράκτορας για Luke Cage s '"Εκδικητές" και τροφοδοτεί τις πληροφορίες όποτε μπορεί. The Kingpin το γνωρίζει αυτό και έχει Bullseye και Ηλέκτρα της να χτυπάει, ενώ αυτός την πετάει έξω από ένα παράθυρο. Εκείνη επιβιώνει και λέει Λουκά ότι έχουν δημιουργηθεί, μαζί με το Wolfpack και το Dragons. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Μένει με την ομάδα και είναι πιο έντονη μέλος του Λουκά αντίστασης Cage. Παίρνει μέρος στην τελική μάχη κατά Genosha . [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]
[ edit ] Marvel Adventures: Spider-Man

Στο τεύχος # 14 του παρόντος-ηλικιών σειρά όλα, Spider-Man μάχες την μαύρη γάτα. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]
[ edit ] Marvel Mangaverse
Marvel Mangaverse Black Cat. Τέχνη από τον Tommy Ohtsuka.

Στο Marvel Mangaverse συνέχεια, μαύρη γάτα είναι cybernetically ενισχυθεί. Ήταν αρχικά ένα απλό κλέφτης, ο οποίος έκλεψε μια καταραμένη μαγικό φυλακτό για την αξία του σε θέματα νομισματικά, αλλά αυτή η πράξη προσέλκυσε την προσοχή του Ματ Μέρντοκ, ο διάβολος Hunter , και ήταν κομμένα στη μέση. Ο Kingpin του εγκλήματος ανακατασκευάστηκε το σώμα της με κυβερνητική, συμπεριλαμβανομένης μιας διακοπής μηχανισμό σχεδίαζε να ενεργοποιήσετε αν παρέλειψε να τον εξυπηρετήσει. Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής της για την Kingpin, υποστήριξε ότι έχει μονίμως απενεργοποιήσει τον μηχανισμό, αλλά το αν ο ίδιος κράτησε τον λόγο του ή όχι μένει να αποδειχθεί. Αυτή εξακολουθεί να είναι ο Spider-Man 's παλιά φλόγα, αλλά στο Mangaverse storyline Νέα (με το Spider-Man έχει επιλέξει Mary Jane Watson από πάνω της), η ίδια προσπαθεί να προχωρήσουμε, και παρουσιάζει τώρα το ρομαντικό ενδιαφέρον για Wolverine αν και μέχρι το τέλος του τόξου ιστορία, είναι σαφές ότι έχει μια κρυφή ατζέντα, όπως αυτή είναι μεταγενέστερη δει με μανία Νικ . [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]
[ edit ] Marvel Zombies

Μια zombified μαύρη γάτα είναι εν συντομία δει μάχεται Iron Fist . Ο γροθιές μια τρύπα κατ 'ευθείαν μέσα της. [ όγκου & ζήτημα που απαιτείται ]

Ωστόσο, με κάποιο τρόπο (σε Marvel Zombies: Dead Days) κατά τη διάρκεια εκδηλώσεων που μετά την εμφάνισή της πιο πάνω (το οποίο συνέβη στο Marvel Zombies εναντίον Ο Στρατός του Σκότους ), εμφανίζεται ζωντανός και καλά σε έναν από τους μεταφορείς του SHIELD [. όγκος και το ζήτημα που απαιτείται ]

Όταν ρωτήθηκε σχετικά με αυτό κατά τη διάρκεια του Joe Παρασκευής 100, Joe Q εξήγησε ότι «ο κόσμος MZ δεν είναι ακριβώς όπως το κανονικό Marvel Universe. Captain America μας τους" Συνταγματάρχης Αμερική ». Reed Richards τους είναι κακό. Πολλά από τα κοστούμια είναι από διαφορετικών εποχών στον κόσμο μας. Υποθέσαμε ότι ήταν φανερό από τα συμφραζόμενα ότι στον κόσμο MZ, Felicia Hardy έχει μια δίδυμη αδελφή, Felicity Hardy, ο οποίος είναι ο κοστούμια τυχοδιώκτη γνωστός ως Cat Night. " [42]
[ edit ] MC2

Στο εναλλακτικό comics μέλλον γνωστή ως MC2 , Felicia Hardy παντρεμένος Flash Thompson και είχε δύο παιδιά, Felicity και Gene, πριν χώρισαν. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] Σε αυτή τη συνέχεια, έχει συνταξιοδοτηθεί προφανώς η ταυτότητα του μαύρη γάτα και τρέχει ένα ιδιωτικό γραφείο ντετέκτιβ. Έχει αρχίσει μια ρομαντική σχέση με μια γυναίκα που δουλεύει με το όνομα Diana, γεγονός που έχει δημιουργήσει μεγάλη ένταση μεταξύ της ιδίας και της κόρης της. [ όγκο και χρειάζεται το θέμα ] Δεν υπήρξε καμία ένδειξη ότι η ευτυχία έχει ένα πρόβλημα με Cat ίδιου του φύλου στον Εύξεινο εταιρικής σχέσης, αλλά, αντ 'αυτού, φαίνεται ότι κατηγορεί τη μητέρα της για το διαζύγιο. (Η ακριβής χρονολογία των γεγονότων αυτών δεν έχει τεκμηριωθεί.) Felicity ενέκρινε προσωρινά την ταυτότητα του νέου Scarlet Spider . [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ] γονιδίων με ημερομηνία Μαΐου Parker για ένα χρόνο. [ ο όγκος και το ζήτημα που απαιτείται ]
[ edit ] Spider-Man: Παραμύθια

Τεύχος # 1 του Spider-Man: Παραμύθια ακολουθεί το παραμύθι των Κοκκινοσκουφίτσα . Mary Jane παίζει το ρόλο του Κοκκινοσκουφίτσα και ο Peter είναι ένα από τα woodsmen. Mary Jane κατέχει μια μαύρη γάτα που ονομάζεται Felicia. # 3, ένα ιαπωνικό ιστορία φαντασμάτων, διαθέτει ένα Δαιμόνισσα μοιάζει με ένα ανθρωποειδές μαύρη γάτα, με μακριά άσπρα μαλλιά. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]
[ edit ] Marvel Noir

Στο Spider-Man Noir, Felicia Hardy είναι ο ιδιοκτήτης του "μαύρη γάτα", ένα speakeasy που εξυπηρετεί το πιο ισχυρό και διεφθαρμένο στη Νέα Υόρκη. [43] Στο Spider-Man Noir: Μάτια χωρίς πρόσωπο, παίρνει σε μια πιο εξέχοντα ρόλο, τη στέγαση Peter αφού είναι σχεδόν σκοτωθεί από Sandman , καθώς και χρονολόγηση του εγκλήματος Master . Όπως τα περισσότερα αξιώματα, Felicia έχει μια σχέση με Spider-Man Noir. Έγκλημα του κυρίου καθέτους όταν ανακαλύπτει για αυτό, αλλά πριν από λιποθυμία, που προειδοποιεί το FBI ότι είναι στην ένωση με τον Otto Octavius ​​και τα πειράματά του απάνθρωπες. Ο τελικός πίνακας της σειράς της δείχνει με μάσκα παρόμοια με Μαντάμ Masque . [44]
[ edit ] Spider-Man Loves Mary Jane

Felicia Hardy κάνει την εμφάνισή της στο τεύχος # 17 της σειράς. Είναι ένας έφηβος, ο οποίος μεταφέρει στο ίδιο γυμνάσιο παρακολούθησε από τον Peter Parker και της Mary Jane Watson. Felicia θεωρείται «κακή τύχη», λόγω βίαιο παρελθόν και συγκρουσιακή την προσωπικότητά της. Έχει φλερτάρει με το Flash και προκλήσεις φίλη του, Liz Allan , σε έναν αγώνα, που ήταν απλώς ένα τέχνασμα για να καθιερώσει τη φήμη της ως κορίτσι που δεν πρέπει να μπέρδεμα με. [45]
[ edit ] Supernaturals

Μια διαφορετική εκδοχή του Felicia Hardy είναι μέρος μιας ομάδας με επικεφαλής τον Brother Voodoo . Σε αντίθεση με 616 ομόλογό της, αυτή η έκδοση του μαύρη γάτα διαθέτει μαγεμένο φωνητικές ικανότητες που της επιτρέψει να τροποποιήσει τα αποτελέσματα των εκδηλώσεων μιλώντας ορισμένες φράσεις μεγαλοφώνως. (Για παράδειγμα, σε ένα σημείο, λέγοντας "Break" προκαλεί μια θηλιά στο συμπληρωματικό πρόγραμμα.) Η ικανότητα αυτή φαίνεται να είναι άχρηστη μια φορά ο Τζακ O'Lantern Felicia το στόμα ταινίες κλείσει. [46]
[ edit ] Ultimate Black Cat
Ultimate Black Cat στο κάλυμμα Ultimate Spider-Man # 82 (Νοέμβριος 2005). Art από Bagley Μαρκ .

Το Ultimate Spider-Man , που στο Ultimate Marvel σύμπαν, η μαύρη γάτα είναι Felicia Hardy, μια νεαρή γυναίκα που κατηγορεί τον πατέρα του το θάνατό της στις Wilson Fisk, ο Kingpin . Αναζητώντας εκδίκηση, έκλεψε ένα ανεκτίμητο δισκίο ότι επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί σε κωματώδη κατάσταση η γυναίκα του. Kingpin προσέλαβε τον δολοφόνο Elektra να το ανακτήσει. Όταν Black Cat το πέταξε μέσα στο λιμάνι, το Elektra έριξε ένα από τα ΑΟΕ της στο στήθος του μαύρη γάτα, η αποστολή του κλέφτη πέρα ​​από την άκρη. Ήταν θεωρείται νεκρός, αν και δεν το σώμα βρέθηκε. [47]

Επέστρεψε αργότερα κατά τη διάρκεια ενός πολέμου συμμοριών, σταματώντας Hammerhead από τα γυρίσματα του Spider-Man στη δεξιά του ναού. Εξέφρασε αργότερα ενδιαφέρον να εργαστούν για Hammerhead αν αυτό θα σημαίνει απαλλαγή του Kingpin, η οποία δεν κάθεται τόσο καλά με τους άλλους ήρωες. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]

Αργότερα, μετά την κρίση επιλύθηκε, αυτή φίλησε με πάθος Spider-Man μέσα από τη μάσκα του, την προηγούμενη το ενδιαφέρον της για αυτόν έχουν πάρει ισχυρότερο. Είχε προφανώς δεν έχουν ιδέα από τη διαφορά ηλικίας μεταξύ του Πέτρου της και, και λανθασμένα θεωρηθεί, αφού άφησε σε μια βιασύνη, ότι ήταν παντρεμένος. Όταν κατάφερε να τον αποκαλύψει και να συνειδητοποιήσει το πώς οι νέοι που πραγματικά ήταν, αυτή απωθήθηκε. Το σοκ και την αμηχανία μιας τέτοιας ανακάλυψης την ανάγκασε να κάνει εμετό στο κοστούμι του. [ όγκο και το ζήτημα που απαιτείται ]

Σε αυτήν την έκδοση, η μαύρη γάτα έχει όντως κοντά μαλλιά μελαχροινή, αλλά φοράει ένα άσπρο μαλλιά περούκα, ως μέρος των κοστουμιών της.
[ edit ] Τι Αν;

Σε τι εάν; ιστορίας Τι θα συμβεί αν το Alien Costume κατείχε Spider-Man;, μετά την symbiote αποτελεί ένα μόνιμο δεσμό με Spider-Man, λόγω Mister Fantastic είναι σε θέση να εξετάσει το web-εκσφενδονιστής μέχρι να είναι πολύ αργά για να τα σπάσουν χώρια , Felicia πηγαίνει σε μια σύντομη ξεφάντωμα έγκλημα, μέχρι που μαθαίνει ότι το symbiote - που εδώ ζει για την αδρεναλίνη από superhumans - έχει εγκαταλείψει το τώρα-θανόντος Spider-Man υπέρ του Hulk ? που ευνοεί τη θανάτωση του Hulk παρά τις αντιρρήσεις των άλλων ηρώων . Μετά από-Man κηδεία Spider, είναι επαφή με την Kingpin, που τη βοηθάει να αναπτύξει ένα όπλο που θα σκοτώσει τη symbiote σε αντάλλαγμα για μια ζωή της υπηρεσίας από της? Παρά τους ήρωες που έχουν ήδη νίκησε symbiote χάρη στις ενέργειες του Thor και μαύρο Bolt , με την Doctor Strange είναι έτοιμος να διώξει, Felicia σκοτώνει τον symbiote ούτως ή άλλως, στη συνέχεια berating τους ήρωες για τους οποίους δεν γνωρίζουν την τιμή που είχε να πληρώσει για να διασφαλιστεί ότι η δικαιοσύνη έγινε. [48]

Σε μια άλλη ιστορία, Spider-Man παντρεύει το μαύρη γάτα και όχι η Mary Jane - Alistair Smythe επίθεση s »έχουν εγκαταλείψει την Mary Jane τραυματίες σε αυτήν την πραγματικότητα, αφήνοντας Peter αμφισβήτηση την ικανότητά του να δούμε μετά από την, με ο ίδιος και η Felicia αναζωπύρωση ειδύλλιο τους, ενώ η καταπολέμηση supervillains μαζί, αλλά η σχέση τους είναι περίπλοκη από παράγοντες όπως ο Πέτρος και Felicia είναι σε θέση να ζήσουν μαζί για να διατηρήσει μυστική την ταυτότητά του. Μετά από απροσεξία τα αποτελέσματα της Felicia σε-Man ταυτότητα Spider ανακαλύπτονται από αγνώστων στοιχείων πληροφοριοδότη, σε συνδυασμό με ζήλια δική του, επειδή εξακολουθεί να φιλία Πέτρου με την Mary Jane, που σκοτώνεται από Paladin αφού υποθέτει εσφαλμένα ότι προσπάθησε να σκοτώσει Mary Jane, με αποτέλεσμα ο Peter διαμόρφωση μιας ρομαντική σχέση με το Silver Sable , όπως ο δεσμός δύο πάνω από τη θλίψη τους μοιράζονται σε απώλεια αυτούς τους αγαπούσε. [49]
[ edit ] Με άλλα μέσα μαζικής ενημέρωσης
[ Επεξεργασία ] Ψυχαγωγία
[ edit ] Spider-Man (1981)

Μαύρη γάτα εμφανίστηκε στην 1981 Spider-Man επεισόδιο "Η περιέργεια σκότωσε το Spider-Man" (που εκφράστηκαν από Morgan Lofting). [50]
[ edit ] Spider-Man: Η σειρά κινουμένων σχεδίων
Felicia στο Spider-Man: Η σειρά κινουμένων σχεδίων.

Στη δεκαετία του 1990 Spider-Man: Η σειρά κινουμένων σχεδίων , Felicia Hardy είναι αρχικά απεικονίζεται ως το πρώτο ενδιαφέρον αγάπης του Peter Parker, αλλά τελικά αντικαταστάθηκε από τη Mary Jane Watson. Ήταν που εκφράστηκαν από Jennifer Hale . Έχει, επίσης, τις ημερομηνίες Morbius σε αυτή τη σειρά. Σε αυτή την ενσάρκωση είναι αποκάλυψε ο πατέρας της « Η γάτα »ήταν γελαστείτε επιβουλής σε ένα αμερικανικό εργαστήριο κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου , να θυμάται το σούπερ τύπος στρατιώτη, και να υποβάλει έκθεση στο Red Skull . Την τελευταία στιγμή κατάλαβε την απάτη και το 'σκασε με μια ζωή του εγκλήματος. Στην παρούσα η γάτα είναι σε ένα SHIELD φυλακή, αλλά στη συνέχεια ξέσπασε η Kingpin. Doc Ock, (εργάζεται για τον Kingpin) απάγει Felicia ως μοχλός και να χρησιμοποιείται ως πειραματόζωο για μια βελτιωμένη φόρμουλα σούπερ στρατιώτης που θα δοθούν ισοδύναμες τη δύναμή της από Captain America , αλλά και να της δώσει τη δυνατότητα για εναλλαγή μεταξύ ξανθά μαλλιά un-muscled Felicia και σούπερ δυνατό λευκό μαλλιά μαύρη γάτα? αυτή προσλαμβάνονται κατόπιν Spider-Man για να βοηθήσει σε μια προσπάθεια διάσωσης για τον πατέρα της. Μετά Kraven ο κυνηγός ήταν πιστεύεται ότι είναι η δημιουργία όλεθρο στη Νέα Υόρκη , Black Cat βοήθησαν στην πραγματοποίηση του Spider-Man συνειδητοποιήσει ότι προσπαθούσε να βοηθήσει την αγάπη του Δρ Crawford . Χαρακτηρίστηκε επίσης σε ένα μικρότερο τόξο ιστορία όπου είχε απαχθεί και πάλι αυτή τη φορά από τον Alistair Smythe να χρησιμοποιηθεί ως μοχλός για να πάρει Spider-Man να απαγάγει είτε το Scorpion ή το Vulture. Αργότερα αποκαλύφθηκε ότι Smythe είχε αναπτύξει μια μηχανή αντιστραφεί μηχανικής από το Time Tablet και Vulture στο νύχια και ότι τα δεδομένα που προέρχονται από τη γενετική και τη μοριακή δομή του Σκορπιού (τόσο Vulture και Scorpion υπέστη βαριά έκθεση σε πρωτότυπα νωρίτερα Vulture του) ήταν αναγκαία. Τα τρία συστατικά που χρησιμοποιούνται σε συνδυασμό, σε μια προσπάθεια να ανταλλάξει την ηλικία και τις ικανότητες του μωρού Silvermane και Spider-Man, αλλά μια προσπάθεια διάσωσης με μαύρη γάτα, Vulture, και το απελευθέρωσε Scorpion κατέστρεψαν τη μηχανή και επέστρεψε Silvermane με την ηλικία του, ορθή. Μετά Morbius ξυπνά σαν βαμπίρ, αγωνίζεται στο αναφέρονται για το πώς να τον σταματήσει, λόγω της τα αισθήματά της γι 'αυτόν. Βρίσκει τον εαυτό της, στη συνέχεια, που συνεργάζεται με Blade , Spider-Man, και Morbius να κατεβάσει βαμπίρ μητέρα του Blade είναι ποιος χρησιμοποιούσε ο Δρ Connors recombinator «γενετικό να δημιουργήσει έναν στρατό των βαμπίρ. Αποφασίζει τότε να φύγει Spider-Man να εργάζονται για Blade μαζί με Morbius. Κάνει επανέλθω όμως για να βοηθήσει Spider-Man ήττα Hydro-Man και εμφανίζεται επίσης στο γάμο του Πέτρου και της Mary Jane Watson. Είναι η Black Cat εαυτό τους συμμάχους με Spider-Man και Kingpin καταπολέμηση ανδροειδή που δημιουργήθηκε από Alistair Smythe που συντρίβεται από το γάμο . Μετά το Blade, Morbius, και Black Cat σχεδόν κατάφερε να κατακτήσει η μητέρα Blade, Black Cat παρουσιάστηκε στο μυστικός πόλεμος οφείλεται σε μια προσπάθεια από Storm , Iron Man , και Spider-Man. Έχει σχεδόν έπεσε σε ένα ποτάμι λάβας, αλλά Spider-Man έσωσε από ιμάντες αστράγαλο μαύρη γάτα του. Μετά την Μυστικός Πόλεμος τελείωσε ήταν αποστέλλεται πίσω την ακριβή ώρα και τον τόπο που λήφθηκε από τη μνήμη που δεν του πολέμου.
[ Επεξεργασία ] Το Spectacular Spider-Man

Black Cat (που εκφράστηκαν από Tricia Helfer ) εμφανίζεται για πρώτη φορά σε Το Spectacular Spider-Man επεισόδιο " Η αρχή της αβεβαιότητας ". [51] Σε αυτή τη σειρά που απεικονίζεται ως απλά ένας κλέφτης, που δεν τύχη πιθανότητα ικανότητες-κακό? το alter ego της αποκαλύπτεται να Felicia Hardy στην «πρεμιέρα». Έχει καμέες στην "Παρέμβαση" (μέσω αναδρομές στο παρελθόν από το προηγούμενα επεισόδια της σεζόν) [52] και η "Φύση εναντίον γαλουχήσει». [53] Στη δεύτερη σεζόν, εμφανίζεται στο επεισόδιο «συνένοχος», [54] και στο δώδεκατη επεισόδιο, "Άνοιγμα Night". [55] Το επεισόδιο Black Cat ο πατέρας που Walter Hardy αποκαλύπτεται ότι είναι το διαρρήκτη γάτα που πυροβόλησε Uncle Ben .
[ Επεξεργασία ] Η Super Hero Squad Show

Black Cat is scheduled to appear in The Super Hero Squad Show voiced by Tricia Helfer . [ citation needed ]
[ edit ] Φιλμ

Felicia Hardy appeared in early scripts for Spider-Man 2 in a subplot in which she tries to convince Spider-Man to give up being Peter Parker. [ citation needed ] This idea was to contrast the other subplot of Peter giving up being Spider-Man. Though she was cut from later scripts, the Black Cat and her subplot are used in the video game based on the film.

Felicia Hardy was originally supposed to appear in Sam Raimi 's canceled Spider-Man 4 and be played by Anne Hathaway , though she would not have transformed into the Black Cat, as in the comics. Instead, Raimi's Felicia was expected to become a brand-new superpowered figure called the Vulturess . [ 56 ]

[ Επεξεργασία ] Βιντεοπαιχνίδια

Black Cat is a playable character in the Spider-Man arcade game Spider-Man: The Video Game , a side-scrolling fighting game. Black Cat can scratch enemies, pounce on them with leaping kicks, or use her grappling hook like a whip to strike from a distance.

Black Cat is a summon in the Super Nintendo and Sega Genesis game Spider-Man and Venom: Maximum Carnage , where her attacks vary depending on whether the player is Spider-Man or Venom . She also appears in many of the pages from the Maximum Carnage comic book that were shown between levels.

In the Sony PlayStation , Sega Dreamcast , PC , and Nintendo 64 Spider-Man video game, Black Cat appears in the first stage giving gaming tips every time the player walks into a question mark, and reappears later in the game. She is knocked out by Rhino and kidnapped by Doctor Octopus and Carnage who have thugs pose as paramedics. Spider-Man eventually finds her and rescues her from the symbiote base. Jennifer Hale reprises her role from Spider-Man: The Animated Series

The Black Cat appears in the Spider-Man 2 video game (based on the 2004 film ) voiced by Holly Fields. She is not a playable character. During the game Black Cat appears as a thief who develops a love interest in Spider-Man. Throughout certain levels of the game Spider-Man has to meet with Black Cat in certain places on top of buildings; once met, Black Cat will usually race Spider-Man to another region where she claims to be trouble. During cutscenes in the game Black Cat will continuously persuade Spider-Man to 'ditch' his normal life as Peter Parker for a permanent life as Spider-Man. Black Cat makes her first appearance during a theft at a jewelry store. She later reveals her identity as Black Cat before diving off the building and vanishing into the city below. She later leads Spider-Man to Shocker 's location where she helps defeat the foe. Black Cat makes her final appearance in the game when Spider-Man decides to reject her.

Black Cat is a playable character in the game Spider-Man: Friend or Foe voiced by Audrey Wasilewski . Spider-Man encounters her outside of Doctor Octopus' secret lab in a Japanese industrial plant. During the game Black Cat's skills are best suited to the art of infiltration, but she is no pushover in a fight. Her grappling hook, usually employed to climb walls, is a quick and efficient weapon in her capable hands. After meeting Black Cat she will assist Spider-Man throughout the chapter. During fights Black Cat wields her grappling hook and has two power moves called: Heaven's Claw and Tornado Claw.

Black Cat appears in Spider-Man: Web of Shadows with Tricia Helfer reprising her role. Near the beginning of the game she serves as the first boss having gone to work for Kingpin, though after the fight she revealed in utter distress that it was a complex attempt to impress Spider-Man and comes on to him. The player is then given two chices. If the player chooses the good side Spider-Man rejects her advances, stating that he both doesn't want her and can't be with her. If the player chooses the bad side Spider-Man accepts Black Cat's advances and Spider-Man stays the night with her. If the player choose her she will also give Spider-Man missions to track down who was manufacturing weapons for Kingpin resulting in a boss fight with Vulture. Sometime after helping Spider-Man, SHIELD, and Kingpin's forces clear a rooftop full of symbiotes, Black Cat becomes possessed by a symbiote and fights Spider-Man. After the fight, Black Cat is gravely injured, freeing her of the symbiote. The player is then given two choices again. If the player chooses good she is brought on to a SHIELD medivac uttering her last conscious words to Mary-Jane "He really does love you". If the player chooses the bad path Spider-Man reinfects her with his more powerful symbiote, leaving her in more control of her symbiote. Doing this will cause Mary-Jane to leave in tears, and cause SHIELD to lose trust in Spider-Man. Depending on the ending, Spider-Man will rule over New York with Black Cat at his side, or Peter will call Mary Jane, explaining why he infected Felica.

In Spider-Man: Shattered Dimensions she is referenced by Spider-Man Noir, saying she led him to Hammerhead. Also, with Spider-Man 2099, one of the background billboards depicts her, seemingly being used to advertise a shampoo brand.

[ Επεξεργασία ] Μυθιστορήματα

Black Cat is one of the main characters in the novel Spider-Man: The Darkest Hours .

She has also appeared in the novel Spider-Man and The Incredible Hulk: Rampage by Danny Fingeroth and Eric Fein, the first book of the Doom's Day trilogy.